Γιάννης Μητσοκάπας

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Από μικρή ηλικία μυήθηκε στον κόσμο του αθλητισμού καθώς η ενασχόληση του με το τέννις σε επίπεδα πρωταθλητισμού διήρκησε μια δεκαετία. Αναζητώντας μόνιμα αυτή τη σύνδεση ψυχής και σώματος  αποφάσισε να φοιτήσει στο τμήμα Φυσικοθεραπείας και να εξειδικευτεί σε διάφορες  τεχνικές μάλαξης και εναλλακτικών θεραπειών οι οποίες αποβλέπουν στην ψυχική αποφόρτιση και σωματική ανάταση. Όντας χρόνια θεραπευτής και ψάχνοντας συνεχώς νέες  και αποδοτικές θεραπευτικές μεθόδους ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη όπου και εμβάθυνε στην  τεχνική του Θεραπευτικού Thai Massage φοιτώντας στο Old Medicine Hospital.

Μέσα από το ταξίδι του στην Ανατολή ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τον κόσμο της  Yoga, ο οποίος τον μαγνήτισε και αποφάσισε να εξερευνήσει σε βάθος. Έτσι, παρακολούθησε το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Yoga (200Hours TTC) και Aerial Flow Yoga του Anahata Yoga Academy δίπλα στην Έλενα Μουρατίδου, η οποία παραμένει  μέχρι και σήμερα οδηγός και μέντοράς του σε αυτό το ατελείωτο ταξίδι αναζήτησης.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με πολλούς αξιόλογους δασκάλους όπως η Έλενα Μουρατίδου, Richard Freeman, Dylan Werner, Γιάννη Ανδρίτσο, Αποστολία Παπαδαμάκη.  Όλοι, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο συνέφεραν στην εξέλιξη της διδασκαλίας του ,αλλά και της προσωπικότητας του.
 Στην δύσκολη εποχη που διανύουμε η επιστήμη της γιόγκα τον βοηθάει να βρίσκει την ισορροπία μεταξύ σωματος κ ψυχής ακολουθώντας την  αρχή της αγάπης προς την ζωή και τον συνάνθρωπο, ξεπερνώντας τις τόσες καθημερινές  δυσκολίες κ δοκιμασίες, πράγμα το οποίο προσπαθεί να μεταδώσει στους μαθητές του μέσω της διδασκαλίας του.